Om os

Om os

Om os

Velkommen til Valhøjs Bageri – din lokale bager med 30 års erfaring og en passion for kvalitet. Hos os handler det om mere end blot at bage brød; vi bager med kærlighed og dedikation til hver eneste detalje. Vores friskbagte brød er skabt på traditionelle metoder, og vi tilbyder også lækre sandwiches, forfriskende smoothies, et udvalg af udsøgte kager og ægte økologisk kaffe. Uanset om du er på farten eller ønsker at nyde en afslappet stund i vores hyggelige bageri, står vi klar til at forkæle dig med de bedste smagsoplevelser.

Hvorfor skal du vælge os?

Kvalitet og tradition i hver bid

Over 30 års erfaring bag hvert produkt. Vi kombinerer håndværksmæssig kunnen med de bedste ingredienser for at give dig bagværk, der er lavet med kærlighed og passion.

Friskbagt hver dag

Oplev duften og smagen af nybagt brød fra vores ovne hver morgen. Hos Valhojs Bageri bager vi alt fra bunden hver dag, så du altid kan nyde brød og kager, der er helt friske og fulde af smag.

Økologisk kaffe & drikkevarer

Vores udvalg af drikkevarer og lette måltider er nøje udvalgt for at sikre, at du altid får en frisk og smagfuld oplevelse, når du besøger os. Derudover tilbyder vi økologisk kaffe.

Valhøjs Bageri

Start din dag sødt og lækkert hos os!

Vi har noget til enhver smag i alle dagens tidspunkter. Kom og nyd det du kan lide i vores hyggelige café. Vi har varierende udvalg på få ting på menuen, så der er altid noget at se frem til.

ENKELT MEN LÆKKER OPLEVELSE

Få en lækker mad-oplevelse & service i verdenklasse.

Mandag - fredag

06 : 00 – 17 : 00

Lørdag - Søndag

06 : 30 – 17 : 00